Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

ΑΦΙΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ



Δημιουργία αφίσσας: Δημήτρης Σ.

Όταν κάποιος καπνίζει, μόρια βλαβερών ουσιών, όπως μόρια πίσσας, νικοτίνης κ. ά. εισέρχονται στους πνεύμονες. Κάποια από τα μόρια αυτά επικάθονται στα τοιχώματα των μικροσκοπικών κυψελίδων και εμποδίζουν την ανταλλαγή αερίων, ενώ άλλα, μέσω των κυψελίδων περνούν στο αίμα προκαλώντας πολλά διαφορετικά προβλήματα.
Αν είμαστε κοντά του, εισπνέουμε και εμείς βλαβερές ουσίες. Οι παθητικοί καπνιστές αντιμετωπίζουν τους ίδιους κινδύνους με τους καπνιστές. Πρέπει, λοιπόν, να αποφεύγουμε την παραμονή σε χώρους που καπνίζουν άλλοι, να αποφεύγουμε, όπως λέμε αλλιώς, το παθητικό κάπνισμα.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιο είναι το επίθετο του Δημήτρη Σ.;

Ανώνυμος είπε...

πολυ ωραια την εκανε

Ρία είπε...

μόνος του την έκανε;;;

Ρία είπε...

ενωώ μόνος του την ζωγράφισε ή την κόλλησε;;;;;;

1o Δημοτικό Σχολείο Βέροιας - ΣΤ 2 είπε...

Είναι κολλάζ

Ανώνυμος είπε...

Είναι πράγματι πολύ οραια η εργασια των μαθητών σας, και επισης με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε τα παιδια ετσι ώστε να καταλάβουν ότι το κάπνισμα δεν κάνει καλό και βλάπτει σοβαρά την υγεια όλων μας!! Πραγματικά μπράβο σας!!!!!!!!!!! Σας εύχομαι καλή τύχη και να συνεχίσετε να κανετε τέτοιες αξιεπαινες εργασιές!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για τα συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!